Foto, Livet

Ain’t no stoppin’ us now!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Martinas Health & Science 15 mars, 2013 at 18:00

  Stiligt!

 • Reply anette 16 mars, 2013 at 11:04

  Snyggt.. Gillade du o sambon showen med Anders&Måns igår? Om ni inte var på den Irländska aftonen vill säga.. Jag o min man gick förbi er under pausen men jag drabbades av blygsel precis då o kände att jag inte vill ”dyka” på er o säga hej.. Men jag lovar att om jag springer på dig en annan gång så ska jag presentera mig. Jag har ju följt din blogg ett bra tag o gillar den.
  Mvh Anette

  • Reply dessi 16 mars, 2013 at 18:05

   Åh! Ja vi var på Anders och Måns :) Fredrik fyller år om en vecka så det var min födelsedagspresent till honom. Ja men gör det! Jag vet själv hur det är när man ser en bloggare, man vet så mycket om den personen men h*n vet ingenting om en själv. Det blir lite konstigt så ibland hehe!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.