Dagens lunch

Antioxidanter

Idag tänkte jag att jag skulle försöka tänka om lite. Att försöka äta lite mer grönsaker och sånt. Även om jag motvilligt erkänner att jag tycker det är präktigt med 500 kilo grönsaker på tallriken. Jag tror på protein, fett och måttligt med kolhydrater liksom. Antioxidanter not my thingy.

Kanske har jag fel. Kanske kommer jag må freakin’ awesome av att äta mer antioxidanter.

Idag blandade jag en avocado, en tomat, en halv gul paprika med 200 g kikärtor. På med lite olivolja, örtsalt och citronsaft (man skulle också ha haft svartpeppar men det hade vi inte på jobbet).  Och så gojsa runt lite. På med en kycklingklubba.

Det var väl inte det godaste jag ätit men det funkade. Jag blev ohungrig och jag kommer förhoppningsvis bli lagom hungrig till nästa måltid.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.