Dagens lunch, Livet, Träning

Dagens

Efter dagens fotojobb kom min farfar och drack kaffe uppe i lägenheten. Det var en mysig stund på tu man hand. Han fick också träffa Olivia för första gången när Frida och hon klev av bussen i Gamla Linköping för att träffa upp mig. Vi tog en promenad ner på stan, åt lunch och shoppade. Jag kom hem med en ny sport-BH av favoritmodellen och ett par nya shape-tights från Röhnisch.

Efter tre timmars shoppande var jag hemma och Fredrik och jag tittade på det allra sista avsittet av Dexter. Sen åkte vi till F&S och förlängde våra gymkort och körde marklyft, KB-swingar och rodd. Testade att springa på löpbandet också men det gjorde för ont i benhinnorna. Grämer mig lite över att jag inte kan springa. Det var länge sedan jag tog ett riktigt löpsteg nu, alltså att jag gav mig ut på en löprunda. Men löpningen har alltid varit krångligt för mig. Det har alltid gjort ont, bara mer eller mindre.

Handlade käk på Östenssons och köpte low carb-tortillas och Lokas vintersmak pepparkaka. Båda två var en hit! :)

1

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Snorkkis 24 september, 2013 at 14:23

  Trist att det inte funkar med löpning – men som tur är har du ju andra träningssaker du gillar. Skeptisk till lokan… men värt att testa kanske :)

 • Reply Rund är också en form! 24 september, 2013 at 18:52

  De tightsen kollade jag också på när jag var på stan sist, men jag fyndade lite annat istället. :-)
  Säg till om de var bra!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.