Ca 10 muffins
6 ägg
4 msk kokosfett
4 msk kokosmjölk
4 msk agavesirap / 6 msk honung
1,25 dl kokosmjöl eller mandelmjöl
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
50 g mörk choklad
Mixa de flytande ingredienserna med en elvisp. Blanda noga de torra och se till att alla klumpar försvinner. Rör ner i äggblandningen.
Häll upp i muffinsformar (ca 2/3 upp) och tryck ner småbitar av den mörka chokladen i formarna (snåla inte!)
Grädda i 15 minuter på 200 grader.
Mitt tillägg: Goda muffins! Man kan absolut inte tro att de inte innehåller varken mjöl, socker eller smör. Jag blev lite förbryllad att smeten var så lös men de reste sig som de skulle i ugnen och resultatet blev väldigt bra. Jag använde mandelmjöl istället för kokosmjöl men jag tror kokos är bättre eftersom det sväller mer så muffinsen inte blir lika ”svampiga”.
Originalrecept härifrån.
3 Comments
Jäklar vad dessa såg goda ut!! Kul att du kör paleo nu så jag kan sno lite recept här som den paleo-tönt jag är ;)
Så goda!!
Använde mig endast av kokosmjöl vilket gjorde smeten blev väldigt tjock så nästa gång tar jag lite mindre mjöl för det kommer helt klart bli en nästa gång.
[…] paleo-muffinsen och sa att de var sjukt goda. Nu har Carro också testat dem. Gör det du med! Receptet här! Bli den första att gilla detta GILLA! Sluta gilla This entry was posted in CrossFit. Bookmark […]