Livet

Allt För Hälsan, yo!

Klassiker-Carro och jag åkte upp till Stockholm över dagen och besökte Allt För Hälsan-mässan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Jag har besökt mässan några gånger tidigare, men har nog inte haft en lika positiv upplevelse som idag :)

Istället för att stressa runt och vara klar på en timme som jag brukar göra, strosade vi runt och tog oss tid och smakade och testade olika grejer.

DSC_9590

DSC_9605

DSC_9599

En sak jag velat testa länge är ju rödbetsjuice som har varit så hajpat från och till under en period nu. Rödbetsjuice sägs vara prestationshöjande och jag vet somliga som tar sig ett glas innan en tävling. Om det verkligen hjälper eller om det är placebo är väl egentligen skitsamma..

Jag köpte mig två flaskor iallafall! En juice som var utspädd med vatten så det blev som en saft med mild rödbetssmak, och en som är rent koncentrat och smakar mer ”jordigt”.

DSC_9596

_DSC9588

Carro och jag skymtade Paolo Roberto på scenen och började prata om hur wild and craaazy hans och Coltings pastakrig på bland annat Instagram är. The IRONY när det första jag hör är typ ”bovetepasta” från scenen. Mohahaha!

DSC_9608

DSC_9614

Jag är en sucker för fina förpackningar och när nyttiga grejer har snygga förpackningar, då blir jag lite som ett barn i en godisaffär. Sen smakade ju glassen gott också så det var win-win där skulle man kunna säga :) Cinnamon & Cardamon spice delight var godast.

Kvinnorna som stod i montern och bjöd på den här glassen talade om att de hade ett nationellt avtal med Coop och att glassen bör finnas i de flesta Coop-butiker, bland annat Lägerhyddan där jag brukar handla. Jag måste hålla bättre utkik och inte direkt springa till Ben & Jerry’s kylen. Det finns ju liksom annan glass.. ;)

På Lily & Hanna’s hemsida kan ni läsa mer.

DSC_9618

DSC_9623

Svarta lådan.. En liten besvikelse faktiskt. Har läst mycket om dom på diverse hälsobloggar och ville ha något lätt att äta medan jag var där. Jag tog en rabarberkesella med kanelcrunch. Tyvärr var det nog lightkesella för det smakade väldigt trist. Inte så det var äckligt på något sätt, men bara trist. Sådär så att man blir lite ledsen av att äta den. Rabarberkesellan som finns från Arla är tusen gånger godare. Faktiskt.

DSC_9624

Här har ni henne! Super-Malin! Så jäkla stark tjej och så trevlig så man blir förbannad. Jag har läst hennes blogg i flera år, har henne på Instagram och Facebook och fick en dunderkram när jag gick fram till Holistics monter där hon jobbar.

Hon battlar cancer och har valt en alternativ behandling till cellgifter och har verkligen tagit rollen som kapten i sin egen båt och läst på så mycket hon bara kan för att hon ska bli frisk. Hennes blogginlägg ”Fuck cancer? Fuck sugar!!!” har lästs 90.000 gånger och retweetats av Jonas Colting. Respect. Läs hennes blogg nu.

DSC_9591

DSC_9592

DSC_9629

Water Rower, Wood Rower. Kan jag få en att ha i mitt vardagsrum, pleeeeease?

DSC_9631

Visst har ni väl hört talas om Miranda Kvist? Gawd! Vilken brutta!

Det började med att hon gillade att springa, sen att springa och blogga om det och nu jobbar hon med det på heltid med Team Nordic Trail.

Vi träffades för fyra år sedan när hon höll ett föredrag tillsammans med ett par andra löpare på Runner’s store i Stockholm. Det har hänt rätt mycket sedan dess!

Summering: Årets mässa var bra! Saknade dock en monter med barfotaskor, och lite mera Paleo hade inte skadat. Det fanns en monter där jag hittade Paleo-wraps, julmust sötad med Stevia och annat skojsigt men det kan alltid bli mer :)

DSC_9635

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply coyntha 10 november, 2014 at 10:38

  Vad roligt! Jag hade velat åkt! mmm kanske vi kan åka tillsammans nästa gång? :)
  Det verkar som du hade bra!
  kram

 • Reply Frida A 10 november, 2014 at 13:50

  Julmust med stevia!? Var får jag tag på den!? :-D

  • Reply dessi 10 november, 2014 at 15:15

   Håll utkik på worthit.se, de skulle få in den där tror jag.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.