Foto, Livet

Vi för ca 10 år sedan

1. Nyårsafton 2003. Tröjan han har på sig är från Jack & Jones och örhängena jag har på mig är från Hallbergs guld. Colafärgade stenar i klasar, de snyggaste örhängen jag hade sett back then :)
2. Random mys-i-soffan-bild för att visa hur kära vi är. As you do. 2003.
3. Getskägg var smokin’ back in 2003. Bilden är tagen i den lägenhet Fredrik bodde i när vi träffades. En etta med kokvrå. Den var kanske 30 kvm 43 kvm säger Fredrik stor och hade sovalkov, balkong och badkar. Han var den första pojkvän jag haft med bil – en vit Volkswagen Jetta från 80-talet. Den övningskörde jag i många gånger. Stolen har han fortfarande kvar btw.
4. Den första bild jag tog på Fredrik i hallen i samma lägenhet. 2002 eller 2003.

Det finns så många fina minnen från de här bilderna! :) Jag minns första riktiga daten, vi åt på kinarestaurang och gick på bio. Jag bar en mörkblågrå jeanskjol och en beige polotröja. Och jag minns nästan exakt hur lägenheten såg ut. Den blå tvåsitssoffan, mattorna som vi dammsög till förbannelse utan att de blev rena, virrvarr-mönstret på bänkarna i köket, det körsbärsträfärgade skrivbordet där vi båda satt och nördade om kvällarna vid våra tjockskärmar och alla jäkla frysta vårrullar vi åt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria 14 juni, 2012 at 19:55

    Se där ja! ;)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.