Cykel, Mountainbike

Äntligen MTB! Sort of..

Det här med att göra saker som man egentligen inte vill.. Jag är så sjukt dålig på det! När jag tränar är det nästan alltid så att jag byggt upp ett sug under dagen och så tränar jag på kvällen. Det är inte så att jag vaknar pigg som en lärka klockan 07 på morgonen och ger mig ut och springer direkt. Nä, det har hänt kanske två gånger.. någonsin.

Idag har jag rätt grym träningsvärk från alla knäböj igår och kände inte alls för att träna idag. Jag fick liksom ur mig det jag ville under gårdagens pass. Men, om jag ska klara att cykla över 90 km mtb i sommar (CykelVasan) måste jag lägga på ett kål. Det tog emot att sätta på sig full mundering (cykelbyxor, långa tights över, långärmad tröja, jacka, vantar, mössa etc.) och lämna en varm mysig lägenhet och ta sig ut i blåsten.

Pumpade däcken på runt 4 bar (stenhårt) och iväg stack jag. Först väldigt lätt och behagligt, sedan överjävligt och pissigt. Kan väl säga så att första halvan lutar aningen neråt och jag hade vinden i ryggen, och andra halvan går uppåt och jag hade vinden i ansiktet.

Efter 15 km var jag hemma och redo att falla död på hallgolvet. Så jobbigt. Mentalt jobbigt. Men ändå skönt på nåt konstigt sätt. För jag älskar min mtb. Den är perfekt.

Nu blire bubbelbad!

bild-15

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Snorkkis 12 december, 2013 at 06:30

  9 mil MTB – vilken utmaning! Heja dig!

  • Reply dessi 12 december, 2013 at 10:11

   Det känns så sjukt långt just nu! ><

 • Reply Snorkkis 12 december, 2013 at 17:45

  Det fixar du!

 • Reply Anna (Peace, Love, and Running) 14 december, 2013 at 16:47

  Heja dig som tog dig ut ändå! :-) MTB skulle jag vilja testa, det verkar så kul!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.