Cykel, Landsväg

Bergs slussar tur & retur

DSC_7173

Hur jäkla mycket kan det blåsa egentligen? Cyklade ut till Bergs slussar (Göta kanal) som är en klassisk cykel- och inlinesrunda för många Linköpingsbor. Dit gick som en dans, snittade 33km/h i en halvmil tack vare medvind och pigga ben. Fick ett ”bra jobbat!” av en cyklist som troligtvis legat bakom mig ett tag utan att jag märkt det. Sånt värmer :)

Satte mig på en brygga nere vid minigolfbanan och lyckades tappa bort en av mina cykelhandskar. Varade inte där så länge utan vände och åkte hemåt ganska snart. Möttes av den värsta sortens motvind! Det var som att cykla in i en vägg. Cykeln vinglade och jag slet som ett djur. Jag kom ingenstans och kände mig som en otränad tjockis. Sista milen hem gick i 20 km/h så ni kan ju tänka er hur det kändes.

Det där är egentligen intressant, för jag vet inte riktigt vad jag ska kalla mig. Tränad eller otränad? Hur vet man? Jag känner mig inte i form iallafall. Jag dör i uppförsbackarna och jag får kämpa som fan i motvind. Samtidigt är jag rätt snabb på flacken och älskar att trycka på. Men, det kanske inte är ett problem egentligen. Vältränad kanske bara är ett state of mind? Vilopuls 70 *host host*

DSC_7176

DSC_7175

Nu ska jag vila upp mig för tanken är att jag ska köra intervaller med Hymer ikväll. Hjälp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.