Röda Stugan

Bor in mig

Inatt vaknade jag av att jag frös som fan. Jag hade inte satt på elementet i sovrummet då vi båda gillar att ha det kallt när vi sover, men vi hade inte lagt i täcket i påslakanet (det kändes ju varmt när vi la oss) så jag fick huttrande gå upp mitt i natten och sätta på mig tofflor och dra upp värmen.

Djuren har ju hängt här en natt mer än vi, och marsvinen känner typ ingen skillnad, men Stefan (kaninen) kände sig lite ensam uppe i vardagsrummet så hans bur står i köket. Har öppnat luckan så han får springa runt där på golvet om han vill, men än har han inte vågat ge sig ut.

Vi har båda tagit ledigt idag för att pyssla hemma och komma iordning. Internetz är igång, vi har testat diskmaskinen och spisen funkar bra att koka ägg på. Good stuff.

1

DSE_4087
DSE_4115
DSE_4122

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna Jansson 19 april, 2016 at 16:53

    Stort lycka till Dessi, det ser ju himla härligt ut!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.