Besöksmål

Boställets vedugnsbageri 10 år!

I helgen hade Boställets vedugnsbageri 10-årsfirande och jag var där för att fotografera åt Karin som äger och driver Bostället. Vi möttes 2014 i och med framställandet av boken Café Östergötland som Ivana och jag arbetade med det året. Det var första gången jag var på Bostället, och förmodligen var det mitt allra första besök på ett gårdscafé över lag. Jag blev verkligen tagen av miljön och sedan dess är gårdscaféer något av det bästa jag vet!

När jag fyllde 30 år hade jag mitt firande här, det kan du läsa mer om här.

Nu har alltså Bostället funnits i hela 10 år och det firades med buller och bong av besökare och lokala producenter som erbjöd viltkött, hamburgare, blommor, grönsaker, keramik, hampa mm. En riktig fest! Den här dagen invigdes också det gamla hönshuset som gjorts om för ännu fler sittplatser för fikasugna gäster.

Vill du besöka Boställets vedugnsbageri så finns de i Maspelösa strax utanför Linköping. Kika in på deras hemsida för vägbeskrivning och öppettider.

Det gamla hönshuset som numera huserar fikasugna gäster

Jag köpte en bukett dahlior från Björktorps gröna som står så fint på köksbordet nu! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.