Inlines

Det är hjärnan som hindrar oss

Efter en lång dag på jobbet är det lätt att bara strunta i att träna, speciellt om man som jag börjat på en ny arbetsplats och ungefär all energi man har går åt till att lära sig nya saker och lära känna kollegorna. Klockan var 20 när jag kom hem och jag var redo att ge upp för dagen. Men jag kommer ingenstans genom att sitta i TV-soffan och en halvtimmes träning ger mig mer energi än vila och jag älskar att åka inlines. Det är utan tvekan hjärnan som hindrar oss från att göra det vi bör och ibland vill göra.

”Just do it”som är Nikes slogan är ett nött uttryck men det finns nog ingen mening som sammanfattar det bättre. Sluta tänk så mycket, bara gör! :)

Vädret var perfekt; svalt och helt vindstilla. Fredrik följde med och agerade fotograf. Det är dock svårare än vad man tror att fota medan man cyklar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Martina 27 juli, 2011 at 07:43

    Ja jag håller med, vi håller på att lura oss själva hela tiden så att vi tror att vi inte vill när vi egentligen vill! Hellre inlines än TV, alla gånger! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.