Dagens middag

Enkelt är lätt med LCHF

DSC00231

Jag gillar enkel god mat. Du kommer säkert aldrig se mig stå och smådutta med 20 olika ingredienser. Nä, less is more :)

Som den ovan som vi slängde ihop till middag. Köttbullar med blomkålsmos och sås. Ja, det är färdiga köttbullar jag köpt. Orka göra egna liksom. Jag valde ändå de med minst kolhydrater och minst skit i. Det blir liksom inte enklare än så här, men ändå en middag fylld av näring, njutning och mättnad som sitter i till lunch nästa dag.

Såg ni P3 Guld-galan igår förresten? Tyckte det var så himla bra liveuppträdanden! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Niklas 20 januari, 2014 at 10:47

    Blomkålsmos är verkligen ett gott tillbehör. Själv gjorde jag broccoli- och blomkålsmos med smör i helgen till en grillad köttbit.

  • Reply Snorkkis 20 januari, 2014 at 11:15

    Enkelt och gott uppskattas här också. Gillar att laga mat, men brukar säga att om jag skulle vara restaurangkock skulle jag nog passa bättre i ett storkök än i en fin restaurang för jag gillar liksom vardagsmat – gjord med kärlek, men inte alltid så mycket till finess.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.