Mountainbike

Ett par snurr i Vallaskogen

Två veckor uppehåll från cyklingen. Det har märkts. Usch vad sur och nere jag har varit de senaste dagarna. Det är jättemycket jobb med bostadsfotograferingen och så fotade jag ett bröllop i helgen.

Ikväll tänkte jag att jag skulle ge mig fan på att komma ut. Och ut kom jag. Snurrade runt i Vallaskogen tillsammans med Fredrik och kraschade vid första försöket upp för peaken, men klarade andra försöket.

Ligger på lite mer utför nu och försöker att inte bromsa i onödan. Det är ju lätt att bromsa på vissa partier bara för att ”man alltid gjort det”, men jag försöker tänka ”behöver ja verkligen bromsa här?”. Har äntligen lärt mig ett lite knixigt linjeval där man luras att ta ytterlinjen i en högersväng där det står ett träd på sidan så jag alltid får stopp. Nu håller jag mig på insidan och kom igenom kurvan och förbi trädet utan problem.

bild3

DSC_7861

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.