Vandring

Fin start på en tisdag!

En ledig förmiddag. Funderade igår kväll på vart jag skulle vandra för att uppleva hösten som bäst. Östgötaleden går vid Amundebosjön så jag beslöt mig för att åka dit. Packade ryggsäcken med vatten och knäckemackor som jag skulle äta som frukost.

m16

Jag följde de orange markeringarna och kom upp på en höjd där det var fin utsikt över sjön. Stannade såklart och fotograferade hösten och åt mina mackor. Fick mig att fundera på hur saker ändrat sig. Hur jag just nu tycker om stilla aktiviteter istället för att jaga adrenalinkickar. Den där jakten kommer säkert tillbaka, men just nu känner jag mig väldigt tillfreds av lugnet.

Jag gick och funderade på att skaffa ett tält och sovsäckar så Fredrik och jag kan ut på tur och tälta och laga mat över spritkök. Nån som har ett tvåmannatält till salu?

m15

m04

m06

m07

m23

m24

m10

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.