Uncategorized

Fredagslyx & Sthlm imorgon

Var på jakt efter en tunn jacka på stan efter jobbet men det var ganska dåligt på den fronten i Linköping. Höst- och vinterskorna fyller skobutikerna till bredden, men just jackorna har inte riktigt kommit fram ännu. Jag testade en jättesnygg beige skinnjacka på JC men den var inte alls smickrande för min figur.

Utbudet i Stockholm kanske är bättre? Vi åker nämligen dit imorrn.

Vi gick även in på Skönero köttbutik och köpte med oss lite hängmörad ryggbiff och örtsås. Fredagslyx!

Imorrn väntar alltså Stockholm och Midnattsloppet. Undrar vad det är för färg på tishorna i år?! :) Vi ska bo på Hotel Rival som ligger väldigt nära starten. Har dock inte bestämt mig för vilka skor jag ska springa i. Normalt sett springer jag i FiveFingers, men jag har ett par riktigt knallgula Saucony racing-flats som ju vore väldigt passande :) Jag tog personligt rekord på 5 km med dem tidigare i somras så kanske de bringar lite tur?

Och vet ni en annan rolig sak? Jag har bokat en tid hos en idrottsläkare! Den läkare som Jonas tipsade mig om. Jag ska dit på onsdag om två veckor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.