Barfotaskor

Froddo BAREFOOT CHELYS

Jag älskar ju fotriktiga skor/minimalistiska skor/barfotaskor. 2011 köpte jag mina första Vibram FiveFingers och att promenera och springa med dem var en helt ny upplevelse. Jag kände ”wow!” direkt. Året därpå sprang jag Göteborgsvarvet i ett par och det gick ju det med.

På den tiden fanns det i princip bara FiveFingers om man ville åt barfotakänslan. Nu finns det en hel uppsjö av olika skomärken som har bred tåbox, inget drop och/eller en tunn sula. Vivo Barefoot, Wildling, BeLenka och Joe Nimble är bara några märken som gör barfotaskor (som dessutom är snygga).

Froddo har sitt ursprung och tillverkas i Kroatien. De gör 3.500 par skor varje dag. Dessa blir mina nya höstskor och det ska bli spännande att se vart de tar mig.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Emelie 25 oktober, 2022 at 21:22

    Snygga skor! Och tack för tipset om Froddo, ska kika på det när mina Joe Nimble behöver kompletteras :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.