Foto

Gnäll om att bo på landet

Har varit ledig i fyra dagar och jag har oerhört lätt för att vända på dygnet. Det är som att jag är gjord att vara vaken på natten, är nästan alltid jäkligt mycket mer produktiv då. Det är då jag bloggar, redigerar bilder och fixar med företaget.

Så när det var dags för morgonmöte med mäklarna imorse hade jag sovit bara i princip 3,5 timme. Direkt efter åkte jag och fotade en fin lägga på Tränggatan i stan, ett stenkast från där Fredrik och jag bodde innan vi flyttade ut på landet.

På tal om det blir jag inte tokig på det! Landet är helt sjukt jävla vackert så här års. Vi har freakkin’ sjöutsikt, syréner som blommar nu och snart kommer lupinera i vägkanten. Vi har bra med plats och det finns massor av charm i huset. Men det är SÅ opraktiskt. Och helt dödande trist oktober-mars. Känner att jag behöver skriva om nackdelarna också och att jag faktiskt tycker det är jobbigt att bo här ute ibland.

Jag tror det går i cykler, vad man vill ha i sitt boende. När vi flyttade ut hit ville jag närmare naturen, få mer lugn och ro. En vacker plats att bo på. Nu när det gått ett par år vill jag ha det motsatta.

Framförallt i mitt jobb är det klurigt. Där kan det vara några timmar mellan jobben, och jag bara vill åka hem mellan och föra över bilderna osv. Och det GÅR ju idag men det dödar en timme tur och retur. Dessutom känns det så onödigt med tanke på bensin och utsläpp.

Jag KAN ju köpa en ny Macbook och sitta på mäklarkontoret mellan jobben (dyyyrt!), fixa ett kick-ass gym i ladugården bredvid och se till att mina vänner flyttar hit och bor granne med mig. How wonderful it would be! :D

Bilderna här är blandat från idag och igår när jag fotade blommor i Trädgårdsföreningen.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.