Cykel, Mountainbike

Gott Nytt År!

Fredrik och jag tog ett varv runt Bjärsen i ca 9 plusgrader och vindbyar på ca 10m/s. Makabert väder. Fredrik har varit sjuk i två veckor men nu kunde vi inte hålla oss längre. Idag behövde jag inte klä mig lika varmt som i onsdags då jag hade både buff runt halsen, min varmare cykeljacka och underställsbyxor. Inte ens vantar behövdes idag.

Rundan runt sjön blir fysiskt lite jobbigare för varje gång. När man vet när nästa backe kommer och hur lång den är. Då försvinner spänningen och lite av det roliga. Men det var ändå en fin tur tillsammans med Fredrik och jag är glad att jag har fått upp pulsen rejält innan nyårsfesten.

Tack för det här året!

Ta hand om varandra
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.