Inlines

Inlinesträning i Motala

Idag gjorde jag något som jag egentligen inte vågar:

Jag tog mig till inlinesträningen i Motala och jag hade kul! :-)

Varje tisdag har de träning i ishallen (förutom från och med nästa vecka då träningen är utomhus vid bilprovningen) kl 18:00-20:00. Magnus brukar vara med på träningarna och det kändes lite tryggt att ha någon jag kände där.

Vi var ett tappert litet gäng som trotsat sommarvärmen för att åka runt runt i rinken. Jag blev välkomnad och tränarna tittade på min åkning och kom med feedback. Vi tränade teknik och kurvtagning med översteg. Jag blev helt slut av att åka så medvetet och koncentrerat!

På slutet var det bara Magnus och jag kvar så vi passade på att filma varandra. Det är väldigt svårt att veta hur man ser ut när man åker så att få det på film var verkligen hjälpsamt. Jag ser ju till exempel att jag slarvar med att ta för korta skär. Dessutom bör jag böja med på knäna och komma ner i en djupare position, men där är jag inte tillräckligt stark än. Jag fick dock träningstips av en av tränarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lotta Nilsson 23 maj, 2012 at 05:58

  Fina översteg du gör! Och det ser skönt ut med så jämnt underlag.

  • Reply dessi 23 maj, 2012 at 09:32

   Åh! Tack, det var kul att höra! :)

 • Reply Florence Östergren 23 maj, 2012 at 19:25

  Vilken fart och fläkt, härligt att se. Roligt att du är med andra entusiaster.
  Kramar

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.