Cykel, Mountainbike

Ride your bike

Nu tycker jag att man börjar påverkas av mörkrets intågande. Det blir mörkare tidigare på kvällen, och tidigare i sommar har jag kunnat hojja vid 21-tiden men nu är det nästan kolmörkt vid den tiden.

Fredrik lagade middag till mig – stekt torsk med potatis, sparris och ägg. Det tog ett tag för mig att börja äta. Blev plötligt jätteledsen och tårarna bara sprutade. Kan bero på en miljon saker eller ingen.. Så känns det.

Men så åt jag upp maten och Fredrik tog upp marsvinet så jag fick gosa lite och jag blev glad. Och så ville jag ut och cykla, för om det är någonting som får mig på bättre humör så är det att cykla på MIN fina blåa cykel.

 

DSC_0534 DSC_0513b DSC_0521

Fredrik följde med och fotade. Det var riktigt mörkt ute så jag fick ljusa upp bilderna en del. Gillar dom! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Träningsglädje 18 augusti, 2014 at 22:52

  det blev coola bilder tycker jag, häftigt med ljuset!

  • Reply dessi 23 augusti, 2014 at 00:13

   Kul att du gillar dem! :)

 • Reply Katja 19 augusti, 2014 at 15:21

  Varje gg jag besöker din blogg så slås jag av din fototalang. Och cykeltalang uppenbarligen, fanken va jag vurpar på min MTB…

  • Reply dessi 23 augusti, 2014 at 00:13

   Gull! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.