Cykel

Joy vs drain

Det har varit mycket saker som varit ”draining” den här sommaren. Utömmande kan man kanske säga? Utan tid för återhämtning och roliga saker blir jag lätt utmattad. Och det är ungefär det som hänt den här sommaren. Det som ändå hållit på över ytan är mina vänner och att vara i naturen. Att cykla och se nya platser, eller gamla också för den delen :)

Jag kom hem från ett fotojobb och åt mat och väntade på regnovädret som skulle komma. Men efter flera timmar var det fortfarande uppehåll så jag tog cykeln och cyklade ut till Tinnerö och rundade Rosenkällasjön. Cyklade på en halvny grusväg och hamnade strax utanför Lambohov. Där bor ju Elin och Jerre så jag messade och undrade om de var hemma. Det var de! Blev bjuden på soppa och Elin och jag spelade plockepinn och åt Cloetta Center.

Innan solen gick ner trampade jag hemåt. Full med energi pga mat och skratt!

Rosenkällasjön till höger
De här bilderna blir nästan aldrig bra men den här kändes som ett undantag :)
Molly 8 år diggar soppan!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 2 september, 2019 at 21:04

    Skönt med lite påfylld energi!
    Håller tummarna att du hittar gnistan snart. <3

    Kramar!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.