Juicing

Juice or die!

Kollade på Fat, sick and nearly deadNetflix igår kväll och insåg att genvägen till ett lyckligt hälsosamt liv är en sån här råsaftscentrifug:

DSC03835

Lite presentkort på Webbhallen kom till nytta och efter en sväng på mataffären har vi nu hela köket fullt med grönsaker och frukt.

Första juicen som testades bestod av äpplen, morötter, citron, ingefära och rödbetor. Juicen som kom ut smakade mest rödbeta, men den fick godkänt. Är nu sugen på lite syrligare juicer med citron, ingefära och selleri.

DSC03842

Skillnaden mellan en råsaftscentrifug och en vanlig mixer är att råsaftcentrifugen separerar köttet från juicen, så du kan egentligen stoppa ner frukt som citroner och apelsiner med skalet på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply anette 12 april, 2015 at 17:41

    Jag har sett den filmen också. Fascinerande att han klarade av att gå ner o bara dricka.. Jag skulle inte palla att bara dricka dessa juicer även om jag tror att det är jättegott. Skulle sakna att inte ha något att tugga på. Har du sett att det även finns en 2a av denna film? Jag har inte sett den ännu.

  • Reply pethra 13 april, 2015 at 20:18

    Har också en sån (och blev lika impad som du av filmen! :D ) som jag använder olika mycket i olika perioder. Det är grymt gott med färskpressat! Har du provat att stoppa ner oskalade citrusfrukter? Har nånstans i bakhuvet att man inte bör göra det. Vet inte riktigt varför dock. 1 liter grön juice/smoothie per dag är min nya utmaning. Efter några dagar blir man som beroende!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.