Diet

Ketodiet dag 10

Har ätit två kokta ägg och en kesella 1% till frukost. Sen bar det iväg till XC-race. Vid kl 16 åt vi tacogratäng och jag tog två bitar. Ingen fara på taket då det bara gör att jag håller mig mätt längre. Nu är klockan 22 och jag är fortfarande mätt. Än har inget attack-sötsug kommit över mig. Det gör det egentligen sällan när jag väl bestämt mig och är så strikt som jag är just nu. Jag håller mig under mina 20 gram kolhydrater per dag och äter svingod mat med mycket protein och fett.

Den dagen benen slutar darra när jag går nedför trappor kommer jag att träna hårdare, då är det ett tecken på att kroppen anpassat sig. Det finns teorier om att man bara förhalar en övergång till fettdrift genom att träna hårt från start. Jag vet inte om det stämmer, men för mig känns det bättre att ta det lugnt just nu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Tarina 16 oktober, 2011 at 09:27

  Idag har jag bytt ut min ägg och bacon frukost till ägg och kesella som du ätit.
  Så från och med nu ska jag testa något annat och inta mer protein än fett. Känner mig taggad :)

  • Reply Dessi 16 oktober, 2011 at 09:51

   Härligt! :)

 • Reply Coyntha 16 oktober, 2011 at 10:55

  Det låter som du har hittat nyckeln för att gå ner i vikt!! Kul!!
  Äter du bara kesella? Utan smak eller nåt? En hel burk?

  Ha en bra söndag!
  kram

  • Reply Dessi 16 oktober, 2011 at 11:11

   Jag äter kesellan med vanlijpulver och sötningsmedel :)

 • Reply Tarina 16 oktober, 2011 at 20:04

  Jag åt min med fun light strawberry idag, jätte gott!
  Om man i övrigt inte äter några kolhydrater förutom kessellan, tror du att man kan klämma i sig två st på en dag?:P

  • Reply Dessi 16 oktober, 2011 at 20:18

   Det tror jag. Jag kan det iallafall :)

 • Reply Tarina 16 oktober, 2011 at 20:30

  Okej, man får väl testa sig fram. Blir iofs, 18g kh på två st:P

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.