Dagens middag

Ketodiet dag 9 & fredagslyx!

Antal ätna ägg: 4 st

Kommentar: Dagen har varit kanon! Har gjort bra val och hållt mig mätt. Åt min favoritsallad med ägg och kyckling till lunch. På fikan på jobbet köpte jag nötter så jag åt några sötmandlar och ett par bitar mörk choklad.

Till middag blev det finkött! Den första köttbiten jag ätit den här veckan, så ni som tror att alla LCHF:are bälgar i sig kött och sås har FEL. Vi köpte kött på Skönero Köttbutik inne i stan och en grönpepparsås. Sparris är det godaste jag vet att äta till kött så givetvis fanns smörstekta sådana på min tallrik :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply ZtorZillen 14 oktober, 2011 at 21:01

  åh så gott det ser ut!

 • Reply ulrika 20 oktober, 2011 at 08:57

  vad innehåller favoritsalladen? :)

  • Reply Dessi 20 oktober, 2011 at 09:00

   Vanligtvis isbergssallad, cocktailtomater, oliver, två kokta ägg och kyckling med curry/mango-dressing :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.