Shopping

”Det är inte varje dag men ser en cykel”

Min lilla gröna har snart gjort sitt. Den är lättrullad men inte särskilt lättrampad, den har 21″ däck och bara två växlar. Kommer vilja åka på många cykelutflykter i sommar och den lilla gröna står liksom inte pall. Så nu kommer den ersättas med en ny. En Skeppshult. Typ en sån här. Min mamma har sån, den är hur skön som helst.

Jag är ju anmäld till Tjejvättern i sommar och hade tänkt skaffa mig en racer tills dess. Men jag prioriterar hellre en vardagscykel. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska cykla över huvud taget eller inte. Man kanske kan ta sin damcykel till det? Har sett de som cyklat med sina vanliga cyklar. Även om det tar 6 timmar (6 bekväääääma timmar intalar jag mig). Ja men tänk er. Man kan ju gliiida igenom hela rundan och dessutom ha en massa gott i cykelkorgen!

Förresten, ni har väl sätt den här gamla Comviq-reklamen med en duva som snackar göteborska? Citatet i rubriken kommer därifrån. Svinrolig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Malin 29 februari, 2012 at 16:01

    Jag cyklade Tjejvättern 2006 på min damcykel med 5 växlar. Tog 3:30 (då var distansen visserligen 9 mil, inte 10 som nu… men ändå). Så, det går allt att cykla på damcykel :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.