Cykel, Landsväg

Kort räserpremiär ♥


Min räserpremiär för i år blev en riktig kortis, knappt 13 km, men ack så skönt. Jag cyklade bort till Frida och Robert som bjöd på våfflor till kvällsmat och sen cyklade jag hem i kvällssolen. Jag hade långa tights under mina cykelbyxor, en t-shirt och vindjacka. Ute var det 15 grader så det var riktigt varmt.

Det vore kul att få in mer landsvägscykling i vår och sommar, och det kändes kul att kunna ta premiären samtidigt som så många andra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kari 29 mars, 2017 at 18:32

    Cykel-premiär med våfflor låter som ett riktigt toppenpass! Fast det är i och för sig alla pass som innebär våfflor….

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.