Foto

Kvällsljus i Vallaskogen

DSE_3360

Jag skulle kunna säga att jag till 90% är frisk, hostar lite då och då men egentligen skulle jag kunna t ex styrketräna imorgon.

Misstänker dock att gymmet får vänta tills efter flytten för i veckan har jag sådär dödsångest-mycket att göra, i Dessi-mått alltså. Det är bostadsfoto, möte med brudpar, nyföddfotografering, fotografering till Friskis&Svettis nästa nyhetsbrev och jobba med nya boken med Ivana. Det är inte idealiskt, jag behöver sprida ut arbetet mer, men just den här veckan hade jag inte så mycket val. Allt skulle hända just precis nu :)

Idag är jag glad för den nypa luft jag fått mitt i allt ståhej. Fredrik och jag tog varsin kamera och gick ut till skogen i en timme. Jag låg och kravlade på marken (blåsippor är ju jävligt små) och Fredrik siktade kameran upp i träden mot hackspettar och andra fjäderfän.

DSE_3375

DSE_3380

DSE_3398

DSE_3376

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna Jansson 10 april, 2016 at 12:56

    Magiskt söta blåsippor!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.