Löpning

Löpning med fokus på bra teknik

När jag kom hem svirade jag och babe om till löparmundering. Vi tog en löprunda till Universitetet och hem. Jag lade mitt fokus på uthållighet (långsamt tempo) och bra teknik vilket för mig innebär hög stegfrekvens, lätta fötter och ”hög” hållning. Jag skulle inte säcka ihop!

Det fungerade riktigt bra! Konditionen kändes bra men jag kände mig tung, sedan jag har börjat styrketräna har jag gått upp i vikt eftersom kroppen kräver mer bränsle. Men jag bibehöll samma goda hållning och stegfrekvens genom hela passet på 6 km vilket kändes tillfredsställande.

Måste hylla mina Nike Freerun +3 igen! De är fantastiska. Jag använder dem till vardags och jag springer med dem. De känns som gjorda för mina fötter och mitt steg! De är lätta och ger den här lilla mjuka dämpningen som jag känner att jag behöver när jag springer på asfalt. Ett par nya favoritskor helt enkelt.


Jacka: Newline, Tights: Nike, Skor: Nike.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena Enqvist 1 november, 2012 at 08:34

  Bra jobbat! Försöker också tänka på tekniken vilket inte alltid är så enkrelt.

  Visst är det rätt praktiskt med andra hälft med samma intresse, hur skulle det annars gå? ;)

 • Reply Rund är också en form! 1 november, 2012 at 18:58

  Jag behöver inte nya skor alls. Men lite sugen blev jag…. Hihi!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.