Cykel, Mountainbike

Ny månad, gamla tag

1 september då.. Både ny vecka och ny månad. Många sätter nya mål just idag. Några direkta mål har jag inte, bara att cykla så mycket som möjligt. För nu vågar jag mig äntligen på teknisk stig igen och cyklingen blir så mycket roligare.

Var ute och hojade med Fredrik och vår vän Johan och hans kollega Sonny igår. Vi körde banan i Vidingsjö och sedan i Valla.  Första gången jag kör Vidingsjöbanan efter kraschen så jag fegade mig runt. Vi tog en paus och Fredrik filmade när jag kände mig lite ledsen i ögat.

I Valla däremot känner jag mig inte så feg, det är ju på hemmaplan liksom. 700 meter från dörren och man är där. En stor anledning till varför vi inte flyttade ifrån det område vi bott i de senaste fem åren. Vallabanan är fantastisk. Inte så svår rent teknisk men väldigt väldigt rolig med mycket rötter och lagom mycket sten. Det går väldigt mycket upp och ner vilket gör att man åker med konstant hög puls eftersom det knappt finns några flacka partier att ta igen sig på.

Idag körde jag i Valla igen. Brukar cykla utvalda partier på banan som jag tycker är dom allra roligaste och sedan köra vanlig stig (där det tyvärr inte bara rör sig cyklister så man kan inte blåsa på direkt..). På mtb-banan är det sällan några andra som rör sig än cyklister. Och här i Vallaskogen finns numera två löparslingor som Campushallen märkt ut, en på 2,5 km och en på 5 km. Och när man sprungit eller cyklat klart kan man svänga in i Gamla Linköping och ta sig en fika på Ragnar Dahlbergs café eller handla godis på Cloetta-boden. Finns nåt för alla :)

IMAG0310
Skärmavbild 2014-08-31 kl. 17.22.34

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Träningsglädje 2 september, 2014 at 22:36

  bra gjort! jag tycker du är fin i din tröja dessutom!

  • Reply dessi 6 september, 2014 at 01:14

   Tack Sara! :)

 • Reply Coyntha 4 september, 2014 at 09:22

  Hej! Vad kul att du cyklar igen! Kan du inte visa mig banan i Vallaskogen någon gång? Jag har så nära och aldrig varit där :) kram

  • Reply dessi 6 september, 2014 at 01:15

   Ja! Nästa vecka? Kan du då? Fredag kanske?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.