Pyssel

Pysselkväll med pärlfail

Gillar man inte att pyssla i sin ensamhet så blir det typ tusen gånger roligare att göra det tillsammans med andra. Speciellt om det är med andra som är liiite mer pyssliga än dig. Jag är ingen pysslig person egentligen. Jag gillar att fotografera och skriva i princip, men jag får alltid nåt gjort på de här pysselträffarna vi har en gång i månaden. Även om gårdagens pyssel gick rakt åt helvete.

Den här grejen har tagit mig två pysselkvällar att pärla, och så när jag strök den så smälte pärlorna för mycket i mitten så till och med plattorna började smälta. Då blev jag lite trött! Fick hjälp av Elin och Evelina att bända bort pärlorna från plattorna och försöka få den platt igen. Den ser skadad ut i stelnat skick, så nu får jag göra en ny = inte sugen på!

Jag satt och gjorde en popcorn-girlang istället, den blev kanske 1 m lång för det var svintrist att sitta och nåla popcorn! Men maten var asgod och vi ska inte snacka om fikat som Bettan hade bakat! Sällskapet är bland det bästa man kan ha så jag är glad även om mitt pyssel blev bajs.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.