Media

Reportage i Corren

DSC_0201

Östgöta Correspondenten ”Corren” är en av Sveriges största lokala dagstidningar och ges ut i 48 900 exemplar sex dagar i veckan. I lördags prydde jag omslaget och ett fyrsidigt reportage i helgbilagan PAUS. Reportaget handlade om kost, träning, synen på sin kropp och mental hälsa.

Ni vet den lilla rutan med personfakta, där finns ju som bekant ofta en rubrik som lyder ”yrke” eller ”jobbar med”. Där står det för första gången ”fotograf”. Stort! För mig :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Åsa 10 juni, 2013 at 13:08

    Jag har precis läst reportaget och blev nyfiken på din blogg. Jag försöker själv tänka om, att skippa tanken om smal kropp och fokusera på en bra kropp som orkar leva och ha roligt. Framförallt vill jag ge den insikten till mina barn, att det ska vara självklart och naturligt. Tack för inspirationen! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.