Träning

Skivstång och julmarknad

bild-3

Klockan ringde 09:45 imorse och en halvtimme senare var jag på gymmet. Att gå upp ur en varm skön säng och veta att man egentligen kan sova två timmar till ÄR inte kul. Lägg till att jag är världens mest morgontrötta person också.. Men jag har längtat efter det här passet i två dagar nu och jag visste att jag skulle ångra mig om jag inte gick upp.

Slängde i mig en proteinshake för att få i mig nån slags energi innan passet. Skivstång. På F&S i Tannefors. I Linkan har vi två Friskis & Svettis. En som ligger bara 5 min bort (Kanonhuset) från där jag bor, och en som ligger 10 min bort (Tannefors). Hann inte lägga i några pengar i parkeringsautomaten och det fick jag lida för sen.. Fick min första p-bot efter 8 år med körkort.

Men, väl inne i salen tog jag fram en step-up-bräda och en skivstånd med olika vikter som man gör.. Sneglade på mig själv i spegelväggen framför. Hur hamnade jag här? Ibland går saker så snabbt eller rent av på autopilot så man minns inte hur man kom till vissa platser. Förvirringen avtog när passet började med uppvärmning och sedan knäböjar i olika utföranden. Min favorit under passet blev dock push-press. Alltså en skivstångspress men med en liten knäböj för att få hjälp på traven. Ungefär som en CrossFit-övning. Kändes kul! För nästa år vill jag börja med CrossFit igen.

Hem, duscha och sen iväg på julmarknad vid Ekenäs slott. Köpte en ostkaka. Hoppas den är god för den kostade 80 spänn..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.