Recept

Snabba LCHF-mackan

LCHF macka

När jag började äta LCHF för sex (!!) år sedan gillade jag att göra nötbröd i micron. På den tiden fanns det inga recept på LCHF-bröd, förutom detta, men idag kryllar det av olika recept. Jag mixade hasselnötter och vispade ihop med ett ägg i en tallrik och micrade i ett par minuter. Det var rätt gott men jag tröttnade till slut på att det smakade så mycket nötter.

Nu har jag hittat en lite mer avancerad och godare variant på den här mackan.

Ingredienser:
1 msk smält smör (tips! smält i micron)
2 ägg
2 msk kokosmjöl
1 msk pofiber (går nog lika bra med fiberhusk)
en gnutta salt

Gör såhär:
Blanda blöta och torra ingredienser för sig innan du blandar ihop allting. Häll sedan smeten i en halvdjup tallrik och micra på högsta effekt i två minuter. Dela på mitten! Njut av två smörgåsar :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.