Träningskläder

Som Pacman som äter spöken

Fab fab fab! Jag säger bara det. Craft vet hur man gör träningskläder.

Haffade jackan eftersom det var rea på den hos sportamore. Gillar stretchiga och mjuka jackor, och den här är en blandning mellan en jacka och en tröja. Väldigt följsam och prasslar inte när man springer. Man märker knappt att man har den på sig.

Och dagens korta löprunda gick så himla bra, jag sprang snabbt och jag hade tokhög puls men jag njöt samtidigt. Kanske för att det var mycket folk ute och jag sprang om dem, en efter en och fick energi. Som Pacman som äter spöken. :)

DSC_6222

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 3 december, 2013 at 13:19

    Haha! Bra liknelse. ;-)
    Håller med. Craft är grymma! Både mina löparjackor kommer från just dem och jag är toknöjd!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.