Cykel, Mountainbike

Spontanträning med Mera Lera mtb

Mera Lera logo

Efter dagens fotouppdrag kände jag mig väldigt trött. Jag gäspade i bilen, i affären och innanför dörren var jag redo att gå och lägga mig. Tog mig i kragen för jag har längtat efter att köra i skogen nu när det äntligen är torrt. Det vore ju korkat att gå miste om en sådan chans. Det kanske regnar imorgon liksom!

Körde Vallabanan och stötte på Mera Lera mtb som hade onsdagsträning. Frågade om jag kunde hänka på och det var OK. Vi körde bort till en jobbig pulshöjande rottrappa där vi körde uppför några gånger och sedan förflyttade vi oss till en läskig drop för att öva oss på den. För några veckor sedan klarade jag att cykla nedför den fast jag tog den enklare vägen. Idag skulle vi ge oss på den svårare delen. Tvekade ett par gånger men till sist satt den! Jäklar vad gött det kändes. Och jäklar vad gött det kändes med en massa andra mtb:are som high-five:ade mig verbalt. Grymt! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Suzan 22 augusti, 2013 at 16:13

  Är du på ett träningspass som heter mera lera så måste du ju visa bilder! ;)

  • Reply dessi 22 augusti, 2013 at 19:17

   Haha jaa jag veeet! Jag ville men jag hade ingen kamera med mig, inte ens mobilen. Nästa gång :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.