Konserter, Musik

Torsson med pappa

DSE_0339

Vet ni? Ikväll har jag haft så jäkla trevligt! En energiboost jag verkligen behövde just nu :)

Torsson (Klippan Centrum, Det spelades bättre boll) spelade på Konsert & Kongress ikväll och jag gick dit med min pappa. Vi ställde oss längst fram och njöt av en bra spelning. Pappa spelade mycket Torsson för mig när jag var liten så det betydde lite extra mycket för mig att vi var där ihop ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cykelkatten 28 februari, 2016 at 14:39

  Vilken ball jacka, var är den ifrån? :O :) Letar efter en liknande!

  • Reply dessi 29 februari, 2016 at 16:30

   Jag köpte den på Boozt! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.