Inlines

Världens dyraste sport

Jag hade just en intressant diskussion med Helena och vi har kommit fram till att hela skon är för stor. Så det är inte höjden på skaftet som är problemet utan att hela skiten sitter för löst. Hopp! Nya skor ja.. Tjejmodell. Det blir ju billigt och bra. Just den här modellen kostar minst 5 lakan. Powerslide har en till tjejmodell, vad priset på den ligger på vet jag inte.

Men visst är de jääääkligt snygga?! :-D

Edit: Nej jag menade nog inte riktigt det jag skrev, att inlines skulle vara världens dyraste sport. Ni får ta det jag skriver med en nypa salt. Man kan jämföra det med cykel eller skidor som är två mycket dyrare sporter. Just nu känns det bara lite waste att ha köpt tre par inlines på två år. Å andra sidan, hittar jag ett par som är perfekta kan jag betala nästan hur mycket som helst. Sporten är viktig för mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Helena 30 mars, 2012 at 16:27

  Hey – vaddå världens dyraste?! Du är ju uppe o kikar på värsta tävlingsmodellerna nu! Jämför med skidåkning eller nåt annat så kommer man inte så långt på 5000kr… ;-)
  Vet att det svider när man gör första inköpet – men när man väl hittat ett par bra skor håller de länge.

  • Reply dessi 30 mars, 2012 at 16:32

   Haha! Sant! :-) Det läskiga är att det här är mina tredje par på två år. Tredje gången gillt? ;-)

 • Reply Peter 30 mars, 2012 at 16:57

  Ojoj. När du väl ger dig in i cykeldjungeln så kommer fem papp knappt märkas.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.