Diet

Warrior Diet ♥ LCHF

Ryckte in på jobb på min lediga dag och piggnade till! Visst är det skönt att vara ledig men det jag egentligen är ute efter är sovmorgonen, och det fick jag idag fastän min fotochef ringde in mig på jobb. Åkte till Finspång och var tillbaka i stan drygt fyra timmar senare.

Skulle hämta ett foto som jag låtit rama in hos en ramverkstad men den var inte färdig, så jag passade på att hämta darl på jobbet och skjutsade ner honom på stan då han skulle till optikern.

Nån timme senare var jag hos Tilda och blev bjuden på finn crisp med philadephilaost och diverse skitgoda pålägg. Det första jag åt på hela dagen. Jag funkar bäst utan mat i magen när jag jobbar, känner mig mer ”på hugget”. Till dessert kesella med vispad grädde, rostad kokos och nötter.

_DSC2020

_DSC2024

_DSC2029

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maria 24 november, 2014 at 18:59

  Vilken fin kavaj/cardigan!
  Vart har du köpt den?:)

  Vill även passa på att säga att jag tycker du är skitduktig som tränar och pallrar dig iväg trots att du inte alltid känner för det! Jag har sämst karaktär och bara skjuter upp min träning…till jag typ blir pensionär känns det som!:)

  • Reply dessi 26 november, 2014 at 13:15

   Tack snälla! Vad urgulligt sagt! :)

   Kavajen kommer från Vero Moda.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.