Löpning

10 tår mot blöt mark

Ikväll har jag umgåtts med kära Mirelle. Vi umgås alldeles för sällan!

Ikväll har jag också sprungit, i mina fina lila tåskor. Jag älskar känslan, men idag kändes det fortfarande tungt med löpningen. Det var blött ute, och alldeles mörkt och lite kallt. 10 grader visade termometern. Med erfarenheten från igår skippade jag västen och sprang bara i långärmad funktionströja. Jag sprang inne i stan och igenom bostadsområden vilket jag egentligen inte gillar. Det är folk i rörelse och trafikljus. Jag känner mig mer avslappnad när jag springer längs ytteringarna. Där är det lugnt och tyst :)

Löpningen ikväll kändes blaha. Det blev bara en axelryckning. Men en absolut bättre axelryckning än att spendera ännu mer tid i soffan. Jag försöker träna oftare och gå in för träningen lite mer. Jag inser att bara träna när jag har lust inte funkar om jag vill ha resultat. Jag måste ge mig ut även när det tar emot.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply a-k 20 oktober, 2012 at 09:33

    Sant! Det är det som är svårt men också det som gör skillnaden.

  • Reply Västgötskan 20 oktober, 2012 at 10:11

    Ja, ibland behöver man tvinga iväg sig. Det är sällan man ÅNGRAR pass i efterhand. Bra gjort! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.