Cykel, Mountainbike

Frigjort RAM-minne

Funderade på en sak idag medan jag var ute och hojade med Fredrik i skogen. Efter jobb, i Mjölby, med caféboken var jag helt mos. Om man tänker sig hjärnan som en dator så var mitt RAM-minne helt slut.

Jag vet att träning frigör RAM-minne, så medan jag cyklade sade jag till Fredrik att jag undrar hur hjärnan ser ut före- och efter ett träningspass. Vilka områden i hjärnan som aktiveras och vissa som eventuellt avaktiveras. Det skulle vara coolt att se. En tanke bara.. Brukar ni tänka på sånt?

Annars körde SAAB nån mtb-tävling i skogen. Det såg skojsigt ut. Själva cyklade vi runt på stigar här och där, både stökiga och icke-stökiga. Mitt i körde vi intervaller, nedför en backe och uppför en annan. Om och om igen. Jävlar vad pulsen steg.

DSC02418

DSC02407

DSC02400

DSC02409

Fredrik står för bilderna i det här inlägget. ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Coyntha 28 augusti, 2014 at 08:48

  Hej!
  Intressant vad du funderade… mmm
  Banan ni körde igår, är det här i Linköping? Tror du det går att springa där? Det skulle vara kul om du kunde visa mig banan: du cyklar och jag springer! Vad tycker du? :)

  • Reply dessi 28 augusti, 2014 at 18:07

   Ja! I Vallaskogen precis bakom Gamla Linköping :) Det finns utmärkta löparstigar (en 2,5 km och en 5 km) och en utmärkt mtb-bana. Vore skoj att fixa ihop något!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.