Cykel, Landsväg

4 mil med Carro

Mötte upp Carro för en kvällsrunda på hojjen. Stötte på Leffan som var ute med sin knallrött lysande velomobil. Han cyklade med den runt Vättern i lördags (inofficiellt). Jepp, den drivs av muskelkraft :)

bild11

Carro och jag tog rundan ut till Ledberg via Malmslätt. Vi kom till slut till Vreta Kloster. Den här rundan är så otroligt vacker och flack, en riktig njutarrunda. När vi kom till Vreta såg vi en räv ute på ett fält, och klämdamp som jag får när jag ser djur viftade jag och skrek.

Sedan kunde vi antingen åka in till Linköping igen eller åka bort till Ljungsbro och runda det området. Vi valde det sistnämnda, vi kände oss trots allt pigga och fräscha. Här bodde min farfar och farmor när jag var liten och spenderade somrarna här. Sprang runt i deras trädgård och åt boysenbär och lekte i vattenspridaren. Här hade jag det bra.

På väg tillbaka till Linkan åkte vi längs Bergsvägen och här började det dugga och vi hade motvind. Det var lite kämpigt, men samtidigt skönt på något sätt. Det brukar alltid vara gassande sol när jag är ute och cyklar och nu var det svalt. Gött att inte bli genomkokt för en gångs skull :)

bild8

bild13

ledberg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida A 19 juni, 2013 at 23:23

    Vad mysigt du får det att låta. <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.