Styrketräning

Friskis & Svettis Harvestad

Idag smygöppnade nya Friskis & Svettis Harvestad! Det här är Friskis fjärde anläggning i Linköping. Man hittar hit genom att ta sig till Landeryds golfbana. Den stora invigningen sker nu på lördag den 23:e februari. Gratis träning hela dan! Läs mer här.

Fredrik och jag drog dit på lunchen och tränade en timme. Gjorde bland annat marklyft och militärpress med helt nya stänger och viktplattor. Det var lite folk när vi kom dit vid 12, men när vi gick var vi i princip ensamma på gymmet.

På gymmet fanns tre lyftar-rack, en bänkpress, en lutande bänkpress och olika maskiner för i princip alla ändamål. En mindre area för fria vikter och en stor multibur för olika former av pull ups osv. Löpband och cyklar stod vid några stora fönster så att man ser ut i naturen medan man motionerar. Fint ljusinsläpp på en solig dag som denna :)

När jag får pengar nästa vecka så tar jag nog och köper ett kort här och fyller på mitt kort på Campushallen. Det är roligt att variera mellan olika gym och anläggningar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.