Äggdeff

Äggdeff light: Dag 1

Antal ätna ägg: 5 st

Känsla: Har varit mätt och glad hela dagen. Det finns få livsmedel som mättar så bra som ägg. Jag åt två stycken till frukost och stod mig till lunch. Inget behov av mellanmål. Åt lunch med mamma på stan och sen gjorde jag äggröra på tre ägg och stekte lite trattkantareller till. Åt en kesella 1% också. Mätt och glad får jag summera denna första dag! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofie RW 6 oktober, 2011 at 19:18

  Spännande! Ägg är gott, men såå gott är jag inte säker på att det är :)

  • Reply Dessi 6 oktober, 2011 at 19:20

   :) Haha! Jag äter inte bara ägg som tur är.

 • Reply Florence 6 oktober, 2011 at 21:05

  Bra att du provar och ser vad som passar dig.
  Lycka till

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.