Styrketräning

Älskade hatade wallballs

DSC04032

Frida är den ultimata träningskompisen. Hon är nyfiken, självsäker, taggad och hajar biffen. Vi har tränat tillsammans en gång i veckan den senaste tiden. Sist introducerade jag wallballs och idag körde vi med tyngre och otympligare boll. Här utmanade vi oss ordentligt och vi båda låg som blöta fläckar på golvet när vi var klara.

Att få någon att gilla kettlebells lika mycket som jag är min våta dröm så jag visade henne hur man gör en kettlebell-swing. Hon kanske (ännu) inte tycker det är lika kul som jag, men jag blev å andra sidan inte heller biten första gången jag höll i den märkliga kanonkulan med handtag.

På torsdag springer hon 5 km på Blodomloppet! Jag själv är fotograf och de bilder jag tar publiceras på Blodomloppets hemsida. Ska du springa och vill vara med på bild! Hojta! :)

DSC04029

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply anette 22 maj, 2015 at 09:36

    Jag diggar KB o viktbollar.. Jag var inte heller vän med Kettlebellsen i början. Jag var totalt blåslagen på armarna efter att ha nött clean o snatchar. Men man lär sig och dessa järnkulor är ett grymt träningsredskap som är toppen för hela kroppen.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.