Styrketräning

Well hello there Campushallen

Long time no see!

IMG_0014

Campushallen är, som det låter, ett gym som ligger på campusområdet av Linköpings Universitet. Här pluggar 27.000 studenter så ni kan haja att gymet är rätt stort ;) Förutom gym finns också gruppträningspass som kettlebells, klättring, core, bodypump m.m. Man kan också hyra badmintonhall eller springa av sig på inomhuslöparbanan.

Just nu har Campushallen ett erbjudande om att man får träna gratis två gånger om man registrerar sig på deras hemsida. Det gjorde jag idag, och åkte till strax innan kl 21 för att träna. De har öppet fram till 23 mån-tors vilket är kanon för en kvällsmänniska som jag.

Nej det här är inget sponsrat inlägg, bara ett tips i all välmening :) Kör hårt!

IMG_0005

IMG_0006

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply anette 27 maj, 2015 at 10:23

  CH är ”mitt gamla hak”… Jag hade min första massagepraktik där. Har fajtats många ggr med min PT där och jag har svettats många timmar under min utbildning som PT där. Det är där som jag fick upp ögonen för den funktionella träningen., KB, JUngleGym, BulgarianBag, Core Dynamic och Bosu mm mm.. Ett bra ställe med massor av valfrihet.

  • Reply dessi 27 maj, 2015 at 10:28

   Vad kul! :) Det är ju ett toppengym! Jag ska nog köpa ett klippkort där och variera mig lite.

 • Reply coyntha 27 maj, 2015 at 14:31

  De har ett erbjudande juni, juli (augusti också tror jag) ett 10-pass klippkort för 299kr!!
  Hoppas vi ses där och kan träna tillsammans!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.