Foto, Jobb, Livet

Barnens dag på Sviestad

Idag satt jag uppe till 08.30 med jobb. Kom in i ett sånt härligt flow och vips var det morgon. Hann sova tre timmar innan jag och babe skulle iväg till motorstadion med Frida och Olivia för att besöka barnens dag. Fotade en massa och delade ut visitkort till höger och vänster. Tycker det är läskigt att marknadsföra mig, men det är bara att ta tjuren vid hornen för jag måste ju synas :)

Fördelen, för mig, med att jobba som fotograf är att jobba med något jag brinner för och behärskar. Så kände jag inte på mitt förra jobb. Där blev varje dag en kamp och jag var ofta nedstämd och trött.

När vi kom hem åkte vi och tvättade bilen och jag köpte två blusar på VILA. Lade mig på soffan och sov i några timmar, redigerade dagens bilder och nu är klockan snart 01 och jag ska sova. Hoppas på bra väder imorgon så jag kan ta en cykeltur.

granddanois

Linköpings hundungdom var på plats och visade upp fina vovvar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.