Livet

Bästa serien evah

“Writer’s Guild of America” har nyligen utsett de 101 bästa TV-serierna – evah! “The Sopranos” tog hem förstaplatsen, och jag skäms att behöva säga att jag aldrig sett så mycket som ett enda avsnitt av den serien. Och Mad Men sen.. Njää.. är den verkligen så bra? Såg ett avsnitt för ett par år sedan. Då tyckte jag att serien var för lågmäld. Har svårt för serier där folk liksom aldrig verkar glada. Men jag kanske borde ge den ett till chans?

Scrollar ner och inser: jag har ju för bövelen inte sett en enda serie på deras topp 10. Eller ja, Seinfeld, M*A*S*H och Cheers har man väl sett ett par avsnitt av men aldrig så mycket att jag kan nämna karaktärernas namn utan att googla. Och VARFÖR är inte MacGyver med, va va va?

serier

Här är min 10-i-topp:

1. Sex and the City
2. Desperate Housewives
3. The Office (UK)
4. MacGyver
5. Friends
6. Dexter
7. Californication
8. Girls
9. The wonder years
10. Blossom

Hur ser din 10-i-topp över serier ut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply anette 9 juni, 2013 at 11:17

  Hmm min topp tio

  1 How I met your mother
  2 Friends
  3 Kalla fötter
  4 IT Crowd
  5 scrubs
  6 Helt hysterisk
  7 Black Books
  8 Beverly Hills 90210
  9 Red Dwarf
  10 Ebba & Didrick/ Glappet (två ungdomsfavoriter)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.