Produkter, Shopping

Bed Head från TIGI

No poo-trenden, som går ut på att vänja av håret från schampo, blir bara större och större. Själv har jag inte riktigt hängt med där. Jag tycker om schampo alldeles för mycket. Speciellt när förpackningarna ser ut såhär.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jennie aka Limepuff 2 november, 2011 at 10:20

  Meeeeen! :D Det fick ju lika härliga balsam, med fina förpackningar och dofter ;)

  • Reply Dessi 2 november, 2011 at 11:20

   Hehe jasså? :) Jag får se om jag hakar på i framtiden!

 • Reply Ulrika 14 november, 2011 at 13:35

  Jag hört kört no-poo i över tre år nu, men så har jag också superlockigt, krusigt och torrt hår. Har man rakt hår som varken är torrt eller fett, ser jag ingen anledning till att börja, förutom möjligen av miljöskäl förstås.

 • Reply therese 9 december, 2011 at 11:56

  Hej tjejen!
  Jag har precis startat en Faceook grupp för alla oss som är nyfikna på, eller redan kör No poo/balsammetoden. Gilla gärna sidan och bidra med dina erfarenheter, tips och bilder!
  https://www.facebook.com/pages/No-poo-H%C3%A5rv%C3%A5rd-utan-schampo-och-naturlig-hudv%C3%A5rd/139622872814010
  Kram Therése

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.