Träning

Ben & Axlar på F&S Tannefors

Ben och axlar på F&S Tannefors. Blev positivt överraskad av Tannefors-gymmet. Här fanns allt! Två stora ytor för fria vikter och massor av maskiner. Numera har även de lite av en CrossFit-area med bollar och kettlebells.

Såhär såg mitt pass ut idag:

BEN:
4×12 knäböj med olika vikter (stegrande). Den här sitter som en smäck! Älskar knäböj!
4×10 benpress. Maxade 140 kg på en av två benpressmaskiner, men jag gissar att den jag använde var väldigt högt utväxlad så den riktiga siffran var i verkligheten betydligt lägre.
4×10 sittande lårcurl
4×12 tåhävningar i benpressmaskin
2×20 utfallsgång

AXLAR:
4×8 sittande hantelpressar med olika vikter (stegrande). Upplever sittande hantelpress som mer skonsamt och jag kan ta högre vikter. Får lätt lite ont i axlarna när jag står.
3×10 omvända hantelflyes
3×8 framåtlyft med viktplatta
3×8 hantellyft åt sidan
2×24 låga pressar med stång varannan bakom och varannan framför huvudet för att pressa ur det sista ur axlarna.

+ 5 min stretch

Hade riktigt bra energi och kraft genom hela passet. Jag äter periodisk fasta med lite olika ätarfönster beroende på om jag tränar på lunchen eller efter jobbet. Det har alltid fungerat bra för mig. Strax efter klockan 10 laddade jag med 2 dl harvegryn som jag gjorde till gröt med lite blåbärssylt och mjölk och två kokta ägg. Träningspasset ägde rum två timmar senare. Perfekt tid för att energin ska hinna komma ut i kroppen. Just gröten är den enda kolhydratkällan jag får i mig om dagarna. Äter jag mer gynnar jag fettinlagring, ökar sötsuget och börjar känna mig plufsig.

Upplevde att jag hade ett helt annat självförtroende än vad jag brukar ha på gymmet idag. Jag tog för mig och visste vad jag skulle göra. Bam! Och jag utförde! Svettades som en tok och nu känns allt heeeelt OK! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Alexandra 8 november, 2012 at 16:15

    Härligt!! Och tack för bra tips på pass, alltid bra att ha lite olika till hands när motivationen tryter!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.