Produkter, Shopping, Träning

Cykelpyssel på lunchen

På lunchen åkte jag och Fredrik till Nellborgs cykel och tittade på ”räsercyklar” och cykelskor. Jag hittade ett par som kändes väldigt bra! :) Tyvärr kommer jag inte inviga dem på något pass idag som var inplanerat, för jag har sådan grym träningsvärk från CrossFit-passet igår. Det finns inte en muskel som inte gör ont just nu. Har till och med träningsvärk i vaderna.

Det gör mig inte så mycket, jag har lite andra saker jag behöver göra. Vad sägs om att färga utväxten och extraknäcka lite? Har två stora jobb som gärna får bli klara den här veckan. Att sedan umgås lite extra med Fredrik är bara urmysigt. Han är bäst ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.